Autoreservedele i højeste kaliber​

Når du står og mangler autoreservedele til din bil, kan du godt være i tvivl om, hvilken model der skal bruges, og hvordan det monteres. Hos Aarhus Autoteknik v/Henrik Rohde har vi kun autoreservedele af allerhøjeste standard, da vores dele bestilles hjem fra Mekonomen, som er Skandinaviens største autogrossist. Vi holder til i Åbyhøj, og har mange kunder fra Viby og Århus.

En god pris på dine autoreservedele

Når du henvender dig til os, så leverer vi ikke bare gode autoreservedele. Vi gør det også til en yderst favorabel pris. Vi har nemlig minimum 25% rabat på vores store udvalg af dele, og det er der ingen andre på markedet, der har.

Få rådgivning og montering med på vejen

At du ikke er helt hjemme i autoreservedele er forståeligt. Derfor monterer vi også gerne delene for dig for en merpris, hvis du ønsker det. Rådgivning og hjælp er dog ganske gratis, og vi vil gerne fortælle dig om, hvordan vi behandler din bil eller give gode råd, hvis du selv begiver dig ud i monteringen. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores store udvalg af autoreservedele, så kan vi kontaktes på telefon 86 25 01 00 eller e-mail aarhusautoteknik@autoteknik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Egsagervej 15,

8230 Åbyhøj​

Telefon: 86 250 100